Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Το Κέντρο ΑΜΕΑ επισκέφθηκε η Β. Τσόνογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22-9-2009

Θέμα: «Κοντά στα άτομα με αναπηρία»
Κοντά στα άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης ατόμων με αναπηρία βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη.
Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη της κ. Τσόνογλου μέσα σε διάστημα λίγων μηνών στο συγκεκριμένο Κέντρο που καθημερινά δέχεται αρκετά παιδιά απ’ όλο τον Νομό.
Η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που παρατηρούνται στην λειτουργία του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας από την πρόεδρο κ. Αγγελική Λιανού.
Σε δηλώσεις της η κ. Τσόνογλου είπε χαρακτηριστικά:
«Ότι έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ με κόπο, η κυβέρνηση της Ν.Δ το γκρέμισε στην διάρκεια της ολιγόχρονης θητείας της. Κοινωνικές και υποστηρικτικές δομές ατόμων που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας από την πολιτεία έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού.
Δυστυχώς κανένας από την κυβέρνηση Καραμανλή δεν μπορεί να καυχάται και να αισθάνεται υπερήφανος για την κατάσταση του Κράτους Πρόνοιας.
Ενός κράτους Πρόνοιας που ισοπεδώθηκε από την απερχόμενη κυβέρνηση.
Οι ελλείψεις είναι τεράστιες. Τόσο σε επιστημονικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό όσο και στις υποδομές. Η απερχόμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου έδειξε ολοφάνερα ότι δεν ενδιαφέρεται να στηρίξει τον θεσμό των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, ο οποίος θα προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα υλοποιήσει το πρόγραμμα της στο ακέραιο. Είμαστε σίγουροι ότι η μέρα που θα αλλάξουν τα πράγματα στις κοινωνικές δομές είναι πολύ κοντά».
Τηλέφωνο επικοινωνίας 22620 81061, 22610 89640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου