Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα Μιχάλη Γιαννάκη για τις Εκλογές.

Ο εμπαιγμός των θεσμών, η καταχρηστική ερμηνεία του Συντάγματος, η μικροκομματική αντιμετώπιση των αγωνιών των πολιτών στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι προσφιλές άθλημα για την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Την λύση στα πολιτικά αδιέξοδα που δημιούργησε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα την δώσει ο λαός.

Ο Κώστας Καραμανλής, αγνοώντας την ανέξοδη αριθμολογία των δημοσκόπων και την ανέξοδη δημοκοπία της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε μια πατριωτική απόφαση. Γιατί μόνο γενναίοι πολιτικοί μπορούν να λάβουν θαρραλέες αποφάσεις. Δεν δικαιούται κανείς να αφήσει την χώρα να σέρνεται σε μια μακρά προεκλογική περίοδο με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία και τη δημόσια διοίκηση.

Τις δύσκολες αποφάσεις για τον τόπο μπορούν να τις λάβουν υπεύθυνες δυνάμεις, με όραμα για τον τόπο, με σχέδιο για το μέλλον. Το διακύβευμα των εκλογών είναι σημαντικό. Τα διλλήματα που προκύπτουν είναι σαφέστατα.

Με συνέπεια απέναντι στην ιστορία του τόπου, με ευθύνη απέναντι στις κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, με ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των δυσχερειών που προκύπτουν από την διεθνή οικονομική κρίση οι πολίτες καλούνται να λάβουν την απόφαση για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

Δίνουμε την μάχη με αισιοδοξία.

Στηρίζουμε και διεκδικούμε διαχρονικά και με συνέπεια τα αιτήματα της περιφέρειάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου