Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο Τύπου Β.Τσόνογλου για τα εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας Λιβαδειάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά, βρέθηκε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Η κ. Τσόνογλου είχε την ευκαιρία να ακούσει τις έγκυρες τοποθετήσεις του αναπληρωτή Διευθυντή της Αστ. Δ/νσης κ. Κώστα Τουρκοχωρίτη και των υπολοίπων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και να επισκεφθεί την έκθεση υλικού τροχαίων ατυχημάτων.
Σε δηλώσεις της η κ. Τσόνογλου είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαίρω την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και όλο το προσωπικό της για αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών αλλά κυρίως των νέων μας στα θέματα της οδικής ασφάλειας και των συνεπειών των τροχαίων ατυχημάτων.
Η Κυκλοφοριακή Αγωγή επιβάλλεται να διδάσκεται στα σχολεία μας ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν από την μικρή ηλικία τις συμπεριφορές και τους κανόνες της οδήγησης αλλά και των πεζών».
Παράλληλα η κ. Τσόνογλου έκανε αναφορά και στα γενικότερα ζητήματα της Προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ και ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης από την πρώτη κιόλας ημέρα έδωσαν το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσουν ώστε ο πολίτης να αισθάνεται και πάλι ασφαλής με σεβασμό όμως στον συνάνθρωπο και τους Νόμους για μια ευνομούμενη κοινωνία μακριά από κρούσματα εγκληματικότητας.
Εδώ θα ήθελα να καλέσω την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να δει με την δέουσα προσοχή το ζήτημα της στελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Βοιωτίας όπου η ασφάλεια και η ησυχία στον Νομό έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου