Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση Α.Παπαρήγα

«Το εκλογικό αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μας δεν καταγράφει τις όποιες θετικές διεργασίες συνείδησης που πραγματοποιήθηκαν στο λαό όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε η κ. Παπαρήγα από το Ζάππειο και πρόσθεσε ότι: «κατά τη γνώμη μας θα επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα ότι έρχεται θύελλα αντιλαϊκών μέτρων και το ΚΚΕ δηλώνει πανέτοιμο να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες για να δημιουργηθεί ένα ενωτικό ρεύμα στο λαό».

«Θεωρούμε ότι έχουμε αλλαγή κυβέρνησης αλλά δεν έχουμε αλλαγή πολιτικής. Έχουμε αλλαγή του καπετάνιου όμως η ρότα θα συνεχίσει στην ίδια πορεία», επεσήμανε.

Χρειάζεται ο λαός να συνειδητοποιήσει τη δύναμη του στην κάλπη, κάτι το οποίο δεν έδειξε σε αυτές τις εκλογές», τόνισε και ανέφερε ότι: «Το ΚΚΕ βγαίνει πιο δυναμωμένο από αυτή τη μάχη και θα δείξει μεγαλύτερη απαιτητικότητα από τον εαυτό του για να ανταποκριθεί σε αυτό που περιμένει ο λαός».

«Δηλώνουμε πανέτοιμοι για να δημιουργηθεί ένα ενωτικό ρεύμα μέσα στο λαό», τόνισε για το ρόλο του κόμματός της, αναφέροντας ότι ακόμα και οι θετικές διεργασίες δεν μπορούν να εκφραστούν όσο το κίνημα δεν περνά σε φάση ανασύνταξης και αντεπίθεσης. Στο πλαίσιο αυτό η Αλέκα Παπαρήγα απέδωσε ευθύνες στα ηγετικά κλιμάκια των συνδικαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου