Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Προς τον Δήμαρχο, Πρόεδρο δημ. συμβουλίου και δημοτικούς συμβούλους Δήμου Αταλάντης Ν. Φθιώτιδος.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι κάτοικοι Αταλάντης, Μακρής Νικόλαος του Δημητρίου, Μακρής Νικόλαος του Ιωάννη, Καραγιάννης Δημήτριος, Μούστος Γεώργιος, Μακρής Γεώργιος του Νικολάου, Μακρής Ιωάννης του Νικολάου, Μακρής Γρηγόριος του Νικολάου, Σεραφειμόπουλος Νικόλαος, Μακρή Παναγιώτα του Νικολάου, Μακρή Ειρήνη, Μούστος Λουκάς, Μακρής Λουκάς του Δημητρίου, Βέλιου Δήμητρα χήρα, Βλάχος Σεραφείμ κλπ.

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα διότι με τον αριθμό 11/199/2008 & 26/8/08 απόφαση του ανωτέρω Δημ. Συμβουλίου αποφασίσατε για εμάς χωρίς εμάς. Εντελώς ρατσιστικά δυστυχώς.
Αξιότιμοι κύριοι
1. πήρατε μια απαράδεκτη απόφαση να μας μεταφέρετε σε γκέτο 4 ως 4,5 χιλιόμ εκτός πόλεως κατά παράβαση του Ν/3463/2006 ΦΕΚ114/Α/2006 και τις διατάξεις του ΓΠ/23641/03-07-2003 ΦΕΚ973/Β/2003 που προϋποθέτει κατάλληλο χώρο με κατάλληλες υποδομές που να ανταποκρίνονται σε στοιχειώδεις συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης.
2. Ο χώρος είναι παντελώς ακατάλληλος, η προσπέλαση αδύνατος και τα έργα υποδομής που επικαλείσθε δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγω μορφολογίας του εδάφους.
3. Δεν υπάρχουν βίλες όπως ισχυρίζεσθε στα 500 μέτρα ούτε μαντρί, εκτός αν μας θεωρείτε ζώα και τον βρίσκετε τον χώρο κατάλληλο.
4. Δεν έχουμε πρόσβαση για είδη πρώτης ανάγκης, σχολεία 15 μαθητές, γιατρούς, ΕΚΑΒ κλπ.
5. Η προηγούμενη δημ. αρχή ενώ είχε αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης των ROM, έκανε αυτήν την περίεργη αγορά την οποία εσείς την συνεχίζετε με τάχα έργα υποδομής και διενέργεια διαγωνισμού και ανάθεσης έργου αξίας 340000 ευρώ Λαμιακός τύπος 5/2/2010
6. Θα ήταν προτιμότερο να είχατε φροντίσει την υλοποίηση των 7 εγκεκριμένων δανείων από την παρούσα δημοτική αρχή εδώ και 3 χρόνια και πράγματι ο καταυλισμός θα είχε αδειάσει, αλλά εσείς προτιμάτε έργα χωρίς ουσία και αποτέλεσμα.
7. Εμείς δεν πρόκειται να μεταφερθούμε εκεί διότι κινδυνεύουμε εμείς, τα παιδιά μας και οι ηλικιωμένοι γονείς μας σε περίπτωση πλημμύρας, παγετού ή πυρκαγιάς. Ζητούμε το δίκαιο αίτημά μας να πάρουμε τα δάνεια που μας δίνει η πολιτεία και να ενταχθούμε στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη και όχι με την ρατσιστική συμπεριφορά κάποιων κομματικών ψηφοφόρων
8 Η κυρία Μπιλά του ΥΕΣ.ΔΔΑ μας είχε ενημερώσει εδώ και 2 μήνες από τον Οκτώβρη 2009 σας έχουν αποσταλεί 3 φάκελοι για κάποια τυπικά συμπληρωματικά στοιχεία και ότι ο δήμος δεν έχει αποστείλει ξανά τους φακέλους πίσω στο τμήμα αναπτυξιακών προγραμμάτων, γιατί?? Υπάρχει κάποιος λόγος??
9. Παρακαλούμε να ανακαλέσετε την ανωτέρω απόφαση εκτός αν θέλετε αυτό το περίφημο οικόπεδο να του βάλετε συρματοπλέγματα για να το κάνετε φάρμα άγριων ζώων που δυστυχώς ούτε για αυτό δεν κάνει, η άλλη λύση να το κάνετε ΧΥΤΑ ανθρώπων διότι μάλλον με αυτήν την λογική αγοράστηκε.

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
Οι υπογράφοντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου